Всички категории

фирма Новини

Доставчик на семейни детски площадки: от yychildchic, едно гише на център за домашни дейности за деца

Време: 2021-12-10 Хитове : 20
сподели с:

Детска ограда за игра, на базата на оригиналната проста ограда, добавя ограда за игра, а различни дизайнерски форми добавят много забавление към детската ограда. В същото време оградата може да се използва с люлки, пързалки, басейни с топки, люлеещи се кончета и други предмети за игра, за да се реализира истински частен семеен увеселителен център. Безопасни, здрави и щастливи.

Yuanyile предоставя разнообразие от дизайни на огради, за да отговори на различни нужди на клиентите, и в същото време предоставя план за пазаруване на едно гише за поддържащи огради съоръжения. Всички продукти на yuanyile са преминали европейските стандарти CE и EN71, както и тестовете ASTM и CPSIA на САЩ. Безопасен за деца.

Клиентите на Yunayile идват главно от онлайн магазини, офлайн търговци на едро и търговски марки. Областите на продажби включват Америка, Европа, Азия и Африка. Нашите продукти са добре прегледани от клиенти в онлайн и офлайн физически магазини на Amazon. Нашата изключителна работа идва от дългогодишния ни опит в обслужването на клиентите.

предимства за работа с Yuanyile:
· Силната марка и активният маркетинг стимулират развитието на вашия бизнес.
· Вземете директни препоръки за клиенти от нашия екип
·Как идват бизнес възможностите от голяма клиентска база.

свържете се с нас: ZHEJIANG YUANYI ДЕТСКИ ПРОДУКТИ CO., LTD
e-mail: [имейл защитен]